Zorgpremie bij verzekeraar FBTO lager in 2014

Net als veel andere zorgverzekeraars heeft FBTO zojuist zijn zorgpremie voor 2014 verlaagd met 8,35 euro per maand. De premie komt daardoor uit op een bedrag van 88,50 euro per maand voor de combinatiepolis, waarbij men deels vrije zorgkeuze heeft en deels aanspraak kan maken op gecontracteerde zorg. Hiermee is FBTO de goedkoopste zorgverzekering van dit moment. Bij een vrijwillig eigen risico betalen verzekerden slechts 67,67 euro per maand.

Uniek bij FBTO is de korting die verzekerden krijgen bij specsavers opticiens, daar ontvangt men 25 procent korting op een normale bril of zonnebril, ook bij aanschaf van lenzen kom je voor korting in aanmerking. Ook krijg je 20 procent korting bij gebruik van de Achmea Health Centers op vertoon van de FBTO zorgpas.

Aanvullende zorg

FBTO heeft een aantal aanvullende modules die aan- en uit kunnen worden gezet, namelijk voor: therapieën, alternatieve geneeswijzen, gezinsplanning, gezichtszorg en orthodontie, calamiteiten, buitenland en extra zorg. DE FBTO reclame is hieronder te bewonderen. Ook is er een tandartsverzekering. Met de modules hoeven verzekerden alleen te kiezen voor de zorg die zij echt nodig hebben. De gemiddelde premie van aanvullende verzekeringen is iets gestegen.

Vergelijken

Steeds meer mensen kiezen ervoor om zorgverzekeringen via het internet met elkaar vergelijken op premie, klantenbeoordeling, eigen risico, zorgkeuze en aanvullende zorg. Vergelijken van diverse zorgverzekeringen (waaronder FBTO) is mogelijk via de zorgvergelijker.

Zorgvergelijker 2017

Geboortedatum
Eigen risico