TOP 10 Goedkoopste zorgverzekeringen in 2013

Wat zijn de goedkoopste zorgverzekeringen in 2013? Goede vraag! Mijn zorgverzekering 2013 deed onderzoek en stelde een top 10 samen. Op deze manier kan je precies zien bij welke verzekeraar je gemiddeld goedkoper uit bent. Natuurlijk kunnen kortingen en acties soms van toepassing zijn, bijvoorbeeld als je een nieuwe klant bent. Hier wordt rekening mee gehouden. Hieronder een overzicht van de zorgverzekeraars die binnen de top 10 vallen.

TOP 10 – Overzicht

Het onderzoek richt zich op 2 categorieën, namelijk: de maandelijkse zorgpremie bij een eigen risico van 350 euro en de maandpremie bij een eigen risico van (de maximale) 850 euro. Dit resulteert in 2 verschillende diagrammen die op hun beurt de 10 goedkoopste zorgverzekeringen in hun categorie weergeven.

TOP 10 – bij eigen risico van 350 euro

Bij het standaard eigen risico, is ZEKUR met een zorgpremie van 92,25 euro het goedkoopst. Zilveren Kruis Student en Bewuzt nemen respectievelijk plek 2 en 3 in beslag. Het plaatje verandert compleet als we het eigen risicovrijwillig verhogen tot een bedrag van 850 euro per jaar. Dan komt budget zorgverzekeraar AnderZorg op nummer 1 met kort daarachter CZ Direct en Zilveren Kruis (voor studenten).

Wil je de TOP 10 vergelijken met elkaar, bijvoorbeeld op het gebied van aanvullende zorg, zorg in het buitenland of type polis? Dat kan! Kijk hiervoor op onze vergelijk-pagina.

TOP 10 – bij eigen risico van 850 euro

Zorgvergelijker 2017

Geboortedatum
Eigen risico