Korting op zorgverzekering Menzis via Veronica magazine

Dankzij een samenwerking tussen Menzis en Veronica magazine profiteren leden van korting op de basis zorgverzekering. Daarnaast kunnen lezers van het blad kiezen uit diverse welkomstcadeaus. De actie geldt als je lid bent bij Veronica Magazine en als je een nieuwe zorgverzekering wilt afsluiten bij Menzis. Lees hieronder verder. 

Korting basisverzekering

Leden van het blad Veronica magazine ontvangen een korting van zeven procent op de populaire naturapolis of de restitutiepolis. Hierdoor komt de premie respectievelijk uit op 88,81 en 92,53 euro.  Op de goedkoopste polis van Menzis (BudgetBewust) ontvangt men geen korting via Veronica Magazine.

Wel krijgen verzekerden bij het afsluiten van een aanvullende zorgverzekering negen procent korting. Dat is toch mooi meegenomen.

Welkomstcadeau

Naast korting via het Veronica Magazine kunnen overstappers naar Menzis ook kiezen uit één van de unieke welkomstcadeaus:

  • Twee goodiebags van het Veronica Magazine (ter waarde van 300 euro)
  • DVD pakket van Disney Classics (10 dvd’s)
  • De nationale tijdschriftenbon van 55 euro.

Ben jij lid van het Veronica Magazine en ben je wellicht van plan om over te stappen? Surf dan naar de Veronica Magazine Menzis actiepagina en profiteer van de korting. Andere zorgverzekeringen kun je vergelijken met behulp van de zorgvergelijker.

 

Zorgvergelijker 2017

Geboortedatum
Eigen risico