Gezond leven beloond door Menzis

Zorgverzekeraar Menzis gaat iets doen wat nog nooit eerder is gedaan. Als eerste zorgverzekeraar ter wereld belonen zij binnenkort klanten die niet roken, veel sporten, maar bijv. ook bloed doneren of vrijwilligerswerk binnen de zorg doen. Een slim initiatief, gezonde verzekerden maken immers minder gebruik van de zorgverzekering. Het gaat dus om een win-win situatie.

Klanten die een Menzis zorgverzekering hebben kunnen door een gezonde levenstijl punten sparen waarmee ze korting kunnen verdienenen op behandelingen, sportkleding of welnessarrangementen. Daarnaast kan men de punten gebruiken om het eigen risico te betalen of een aanvullende zorgverzekering af te sluiten.

Gedurende een periode van 3 jaar kunnen verzekerden bij Menzis maar liefst 250 euro aan kortingen sparen of een verlanging van 35 euro van het eigen risico per jaar.

Menzis claimt dat het iniatief nu al een groot succes is: 12.000 mensen hebben zich al aangemeld en zijn bereid mee te doen. In 2013 hoopt Menzis dankzij deze bonusregeling meer klanten aan te trekken voor een zorgverzekering.

Zorgvergelijker 2017

Geboortedatum
Eigen risico
1

Reageren op: Gezond leven beloond door Menzis

  1. C. Rademaker24/09/2012 9:00

    Mijn familie en ik willen graag meedoen met Uw actie:
    ” het belonen van gezond leven”

Reageren?