Ditzo biedt laagste zorgpremie met vrije zorgkeuze

Zorgverzekeraar en prijsvechter Ditzo biedt voor komend jaar de laagste zorgpremie voor de zorgverzekering met vrije zorgkeuze, oftewel een restitutiepolis. De premie komt uit op 86,75 euro per maand. Dat is 1,44 euro minder dan OHRA euro die ook vrije zorgkeuze biedt. Ten opzichte van 2013 verlaagt Ditzo zijn premie met 11,75 euro per maand. Ditzo valt onder de groep ASR verzekeringen.

Hoger eigen risico

Bij een verhoogd eigen risico (860 euro) ligt de premie op 66,75 euro per maand. Een flinke korting dus ten opzichte van het standaard eigen risico. Bij dit maximale eigen risico ligt de premie bij PNOzorg nog net wat lager: 66,54. Vergelijk alle verzekeraars met vrije zorgkeuze.

Aanvullend

Ditzo heeft een aantal aanvullende zorgverzekeringen: ZorgGoed, ZorgBeter en ZorgBest. Deze pakketten bieden vergoedingen voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, preventieve cursussen en vaccinaties. Tenslotte is er een tandartsverzekering en een bril- en lenzenabonnement. Kinderen zijn tot de leeftijd van 18 automatisch meeverzekerd.

Zorgvergelijker 2017

Geboortedatum
Eigen risico