Dit weekend bijna 100 euro retour bij De Friesland zorgverzekeraar

Bij de Friesland zorgverzekeraar krijg je bij het afsluiten van een zorgverzekering bijna 100 euro retour op je rekening teruggestort. De voorwaarde is wel dat je dit weekend overstapt en kiest voor de goedkoopste “Online verzorgd polis”. Na het afsluiten van de zorgverzekering wordt er geregeld dat je in maart een bedrag van 96 euro krijgt teruggestort op jouw rekening.

Let op: deze actie is wegens succes verlengd tot en met 31 december (oudjaarsdag) 

De premie van de zorgverzekering ligt standaard op 90,95 euro per maand. Bij een hoger eigen risico betalen verzekerden 24 euro minder: 66,95 euro per maand. Als je vandaag (vanaf 17:00) of komend weekeinde (20, 21 & 22 december) gebruik zou maken van de actie en de korting gaat verrekenen met de maandelijkse premie, zou je gemiddeld slechts 82,95 euro per maand betalen. Bij een vrijwillig eigen risico ligt de gemiddelde maandelijkse premie zelfs op 58,95 euro per maand. Daarmee behoort De Friesland dit weekend tot één van de goedkoopste zorgverzekeringen.

Aarzel niet en maak nog dit weekend gebruik van de actie.

actie de friesland

Vergelijken

Het is tevens mogelijk De Friesland zorgverzekering te vergelijken met andere zorgverzekeraars, ook de korting van 96 euro retour vind je terug. Kijk in onze zorgvergelijker voor alle overige zorgverzekeraars en eventuele kortingen.

Zorgvergelijker 2017

Geboortedatum
Eigen risico