Anderzorg biedt zorgverzekering vanaf 62,25 euro per maand

Verzekeraar Anderzorg van Menzis heeft zijn premie voor de zorgverzekering verlaagd met 10,25 euro per maand.  De maandelijkse zorgpremie bij een eigen risico van 360 euro bedraagt daardoor 86,25 euro. Bij een verhoogd vrijwillig eigen risico van maximaal 500 euro gaan verzekerden pas echt besparen, de premie ligt dan een stuk lager: 62,25 euro maandelijks. Met deze premie mag Anderzorg zich (tot nu toe) de goedkoopste zorgverzekeraar van Nederland noemen. Toch moeten CZdirect en Ditzo de premie nog onthullen. Vermoedelijk heeft die laatste de goedkoopste zorgpremie met een volledig vrije keuze uit Nederlandse zorgverleners. CZdirect wil net als Anderzorg jongeren en studenten aantrekken.

Aanvullende zorg 

Anderzorg biedt verschillende aanvullende verzekeringen voor fysiotherapie (maximaal 18 behandelingen), Tandheelkunde (max. 500 euro vergoeding) en buitenlanddekking, hieronder de vanaf prijzen van de verschillende modules:

Fysiotherapie Vanaf: € 5,00 p/m
Tand Vanaf: € 10,50 p/m
Buitenland Vanaf: € 1,00 p/m

Ook zijn er zorgpakketten die zaken als alternatieve geneeswijzen, anticonceptie en brillen en lenzen vergoeden. Het goedkoopste pakket is er vanaf 10,25 euro per maand. Tot slot kunnen verzekerden bij AnderZorg een korting van 31,08 euro per jaar krijgen als de premie per jaar wordt betaald.

Zorgvergelijker 2017

Geboortedatum
Eigen risico