50 euro retour bij de Menzis BudgetBewust polis

Menzis heeft tot 31 december 2013 een aantrekkelijke kortingsactie lopen. Als overstapper krijg je namelijk 50 euro op je rekening gestort na het afsluiten van de goedkoopste BudgetBewust polis. De premie voor deze zorgverzekering bedraagt 66,50 euro per maand bij een eigen risico van 860 euro. Bij het minimale en verplichte eigen risico betaal je als verzekerde 86,50 euro per maand. Via de knop hieronder kun je gebruik maken van de korting van Menzis.

Wat is de BudgetBewust polis?

De BudgetBewust polis is de goedkoopste polis van zorgverzekeraar Menzis. Hij kenmerkt zich door een zeer lage premie en zogenaamde TopZorg. Dit houdt in dat je als verzekerde voor 11 planbare ziekenhuisbehandelingen gebruik maakt van gecontracteerde TopZorg ziekenhuizen. Het aantal ziekenhuizen dat gecontracteerd is weliswaar beperkter, maar de kwaliteit van de behandeling is wel goed, claimt Menzis. Net zoals de klanttevredenheid. Medicijnen kun je afhalen bij de landelijke Mediq Apotheek of je bestelt ze op mediqonline.nl.

Er is ook nog een budget aanvullende zorgverzekering beschikbaar. Deze vergoedt 100 procent van de spoedeisende zorg in het buitenland (werelddekking), negen fysiotherapiebehandelingen, en 80% vergoeding (250 euro) voor tandartskosten per jaar.

Zorgvergelijker 2017

Geboortedatum
Eigen risico
1

Reageren op: 50 euro retour bij de Menzis BudgetBewust polis

  1. Imke van der Heide17/12/2014 15:40

    Nu hoor ik vandaag dat deze verzekering een pot geld tot zijn beschikking heeft en dat deze wordt gebruikt wordt om de rekeningen te betalen. Wanneer de “pot” leeg is en ik een operatie moet ondergaan bv blinde darm verwijderen, deze kosten dan voor mijn rekening komen. Klopt dit?

    bij voorbaat dank voor uw reactie.

    Met vriendelijke groet,
    Imke van der Heide

Reageren?