Soort polis Premie 2016 Met max. eigen risico Actie/korting
Natura:€ 112,95€ 95,45Geen korting

Salland zorgpremie 2016

Salland is een kleinere zorgverzekeraar die onderdeel vormt van Eno, een dienstverlener binnen de zorg. Salland claimt dat zij maar liefst 97,1 van de ontvangen premie van verzekerden rechtstreeks terug investeert in de zorg, zoals het waarborgen van de kwaliteit in Ziekenhuizen en verpleegcentra. De verzekeraar heeft één vaste basispolis met vrije zorgkeuze. Daarnaast worden er een aantal uitgebreide en minder uitgebreide aanvullende pakketten aangeboden met diverse vergoedingen op het gebied van fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en orthodontie. Ook zijn er drie tandartsverzekeringen.

De zorgpremie van Salland ligt wat hoger dan bij de meeste andere verzekeraars. Daar tegenover staat echter wel een vrije keuze uit specialisten en ziekenhuizen en de mogelijkheid om gespreid het eigen risico te betalen. Ervaringen met Salland? Laat het ons weten.

Nieuws:

Bij Salland en Energiek gaan de premies in 2015 iets omhoog. De stijging blijft beperkt (3 tot 4 euro per maand voor de basisverzekering). Verder komt Salland met een nieuwe zorglabel: Salland Zorgdirect.

Kenmerken Salland

  • Zorgkeuze: vrije keuze
  • Leeftijdsafhankelijke premie: nee
  • Medische selectie/acceptatie: ja, voor tandartsverzekeringen
  • Wachttijd voor aanvullende pakketten: nee
  • Online declareren: ja
  • Eigen risico gespreid betalen: ja, zonder extra kosten, wel vooraf aangeven

 

8,5

13 ervaringen

NU besparen
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Ze zijn de nummer:

5
Overzicht bekijken

Zorgvergelijker 2017

Geboortedatum
Eigen risico

Reageren?