Soort polis Premie 2016 Met max. eigen risico Actie/korting
Natura:€ 94,95€ 75,00Geen korting

CZdirect zorgpremie 2016

Nieuws: premie 2015 wordt op 18 of 19 november bekend gemaakt

CZdirect is de budget zorgverzekeraar van het hoofdconcern CZ. Ieder jaar staat het label weer bekend om zijn zeer lage zorgpremie. De verzekeraar richt zich met name op jongeren en biedt diverse kortingen voor deze groep. Daarnaast hebben ze 3 aanvullende zorgverzekeringen: Budget, Basic en Extra. Deze pakketten sluiten goed aan op de wensen van jongere personen en studenten. Zo zijn er vergoedingen voor anticonceptie, fysiotherapie, tandheelkunde, vaccinaties en zorg in het buitenland. CZdirect is dus erg ingesteld op de wensen en eisen van jongeren. Zo is het mogelijk de polis online in te zien, de stand van het eigen risico te bekijken, wijzigingen door te geven, online te declareren en via chat, social media of e-mail contact te zoeken met de klantenservice. Je bestelt zelfs medicijnen via de online apotheek en je kunt je thuis laten vaccineren.

CZdirect gaat ieder jaar de concurrentie aan met andere goedkopere labels, zoals ZEKUR, Bewuzt en AnderZorg. De vraag ieder jaar is dan ook wie van deze verzekeraars de goedkoopste premie voor de basisverzekering zal aanbieden.

Heb je al  een ervaring met CZ Direct? Die horen we maar al te graag!

Kenmerken CZdirect

 • Zorgkeuze: gemiddeld
 • Leeftijdsafhankelijke premie: ja, er zijn twee leeftijdscategorieën en kleine verschillen in de zorgpremie van de aanvullende pakketten
 • Medische selectie/acceptatie: nee
 • Online declareren: ja
 • Wachttijd: nee
 • Eigen risico gespreid betalen: ja, mits je kiest voor 360 euro eigen risico. Je kunt dan in tien termijnen betalen

 

8,2

52 ervaringen

NU besparen
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Ze zijn de nummer:

1
Overzicht bekijken

Zorgvergelijker 2017

Geboortedatum
Eigen risico
1

Reageren op: CZdirect

 1. Henk Mocking18/11/2014 18:18

  Graag een overzicht van u premie,wij zijn 70 jaar oud en willen van u weten wat dit voor ons betekend voor de premie,als wij iets aanvullend willen hebben.Verder zijn wij al jaren bij VGZ verzekerd wij hebben een vitaal pakket .
  Graag u aanbieding .
  met vriendelijke groet,
  henk mocking

  Reageren?

Reageren?