Goedkoopste zorgverzekering 2014

Op zoek naar de goedkoopste zorgverzekering in 2014? Het verschil in laagste en hoogste zorgpremie was in 2013 ongeveer 300 euro op jaarbasis. In 2014 zal er ook een flink verschil in premie zitten. Hieronder vind je de Top 3 goedkoopste zorgverzekeringen:

Zorgverzekeraar Zorgpremie 2014 p/m Verschil met 2013 p/m
1 Zilveren Kruis (online) € 83,13 € 20,27 goedkoper
2  Bewuzt (natura) € 83,50 € 13,97 goedkoper
3 TakeCareNow (natura) € 85,70 € 13,97 goedkoper

 

 

Bij ons vergelijk je eenvoudig verschillende zorgverzekeraars op hun laagste zorgpremie. In tegenstelling tot veel andere partijen kijken wij niet alleen naar de zorgpremie, maar ook naar:

  • Zorgkeuze
  • Klantenbeoordeling (via onze partner: ZorgWijzer.nl)
  • Dekking van de aanvullende zorgverzekering
  • Eigen risico
  • Kortingen (bijv. collectiviteit)

Uitzoeken zorgverzekering hoeft niet lastig te zijn

Door het vergelijken van de zorgverzekering op verschillende punten zie je al snel welke voor jou het meest geschikt en goedkoopst is. Hieronder zie je waar je op moet letten.

Premie

Wij weten precies hoeveel de premie van de zorgverzekering bedraagt. Zodoende kun zie je in ons overzicht direct welke zorgverzekering het goedkoopste is.

Klantcijfer

Het klantcijfer is van belang aangezien deze wat vertelt over de service van de verzekeraar. Onze klantenbeoordelingen zijn afkomstig van zorgpartner ZorgWijzer.nl

Aanvullende zorg

Binnen onze vergelijker kun je ook selecteren welke aanvullende zorg je wenst te hebben voor jouw zorgverzekering. De premies zullen automatisch krijgen automatisch een update bij het aanpassen van je dekking in de zorgvergelijker.

Eigen risico

Ook het eigen risico is een variabele binnen de vergelijker. Bij een verhoging van het eigen risico ontvang je kort. Je loop dan wel meer risico. Bekijk dus eerst of het verhogen van het eigen risico voor jou wel voordelig is.

Half november zijn alle zorgpremies bekend en kun je een volledige vergelijking maken. Houd onze site  daarom nauwkeurig in de gaten voor nieuwe premies en de laatste zorgkortingen. Vaak hebben veel zorgverzekeraars veel kortingen in het begin, daarnaast bieden ze nieuwe klanten 10 % korting of een mooi bedrag cashback. Daarnaast is gebleken dat zorgverzekeraars in 2013 meer winst hebben gemaakt. Dit kwam omdat de kosten van medicijnen lager uitvielen dan verwacht. Daarom willen veel zorgverzekeraars de zorgpremie voor 2014 gaan verlagen. Goed nieuws dus, de vraag is alleen wie zijn zorgpremie het meeste verlaagd en zich kan benoemen tot goedkoopste zorgverzekeraar van Nederland.

 

Zorgvergelijker 2017

Geboortedatum
Eigen risico

Reageren?